Aktuelno

 • ALTER prijatelj multimedijalnog projekta VEČNOST Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića 09.05.2014.

  ALTER prijatelj multimedijalnog projekta VEČNOST Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

  "Sinoć je održan epilog večnosti, performans dva umetnika V&V koji su podelili svoju ljubav sa drugima....Srbija i Beograd su sinoć dobili nešto, što je teško opisati rečima, ali svi oni koji su bili prisutni, mogli su da osete vatromet emocija i ljubavi. Spoj dvoje ljudi koji su stvorili i preneli u delo svoju ljubav, ona najdublja i najiskrenija osećanja. Kreacije Verice Rakočević i muzička pratnja Veljka Kuzmančevića, bili su u stvari jedna celina i harmonija, koju su oni nazvali- Večnost, simfonija koja hoda." - preneo je portal srbijadanas.com. Mi samo možemo da kažemo da smo veoma srećni što smo mogli da damo svoj skroman doprinos ovoj nesvakidašnjoj manifestaciji koja slavi i našu večnu inspiraciju - ljubav!

 • Novembar - mesec noviteta u ALTER-u 30.11.2013.

  Novembar - mesec noviteta u ALTER-u

  U toku ovog meseca sa radom su počela 2 nova maloprodajna objekta u okviru ALTER SHOES mreže. Prvi u Novom Sadu u Dunavskoj 8, a onda samo nekoliko dana kasnije, drugi u Nišu u zgradi hotela Ambasador.

  Ukoliko nas niste već posetili neka vam promotivni popusti budu dodatni motiv! Vidimo se!

 • ALTER prijatelj kuće Ines Atelier 20.10.2013.

  ALTER prijatelj kuće Ines Atelier

  Jedna od najktuelnijih modnih dizajnerki naše scene, mlada Ines Janković, kontaktirala nas je sa željom da joj, onako kako najbolje umemo, pomognemo u organizaciji njene samostalne revije za kolekciju proleće/leto 2014. koja održana 5. juna u Sava Centru. Uz modele kolekcije pod nazivom Glow, inspirisane likom Elvire koji je u kultnom filmu Briana de Palme - Scarface iz 1983. godine dočarala Michelle Pheiffer, sjajno su se uklopile naše all time classic salonke u beloj, nude i crnoj boji.

  Ovo je bio tek prvi u nizu projekata koji su usledili: snimanje promo fotografija u New Yorku; Aquafresh Fashion Week u Ljubljani, a samo dan kasnije i manifestacija Zona 45 u Zagrebu.

 • ALTER sa Peđom Nerić na „FeericFashionDays” u Sibiju u Rumuniji 30.07.2013.

  ALTER sa Peđom Nerić na „FeericFashionDays” u Sibiju u Rumuniji

  Tradicionalna modna manifestacija u ovom rumunskom gradu okupila je 25 dizajnera iz Evrope, od kojih je samo naš Peđa imao samostalnu reviju. Inače, bio je i jedini predstavnik srpske modne scene. Organizatori ovih dana mode karakteristični su po tome što sve revije izmeštaju u neobične ambijente koji u potpunosti kontrijaju modelima koji se prikazuju. Tako je Peđina nova kolekcija predstavljena rumunskoj publici i modnoj javnosti Evrope u fabrici slatkiša „Boromir“ čiji su proizvodni pogoni radili nesmanjenim kapacitetom tokom čitave revije. Žao nam je samo što su sa Peđom put Rumunije otputovale samo ALTER cipelice!

 • ALTER SHOES STORE na poznatom mestu u novom ruhu u Kruševcu 10.06.2013.

  ALTER SHOES STORE na poznatom mestu u novom ruhu u Kruševcu

  Od četvrtka, 6. juna, na Trgu fontana posetite naš renovirani maloprodajni objekat. Osvežen ambijent i ljubazno osoblje Vas čekaju sa najnovijim modelima iz naše ponude!

 • Fashion Trade iz Rogatice ekskluzivni zastupnik brenda ALTER na trzistu BiH 10.05.2013.

  “Fashion Trade” iz Rogatice ekskluzivni zastupnik brenda ALTER na tržištu BiH

  Sa prvim danima maja sklopljen je Ugovor o ekskluzivnom zastupanju ALTER-a za tržrište Federacije BiH. Ukoliko poslujete na ovoj teritoriji i zainteresovani ste da u svoju ponudu uvrstite našu obuću i asesoar, naš partner će za Vas osigurati jednostavno i lako poručivanje robe iz asortimana kao i brzu i sigurnu isporuku.

 • ALTER na 33. Beogradskom Fashion Week-u sa V-1 Vlade Savića 04.04.2013.

  ALTER na 33. Beogradskom Fashion Week-u sa V-1 Vlade Savića

  Posle nekoliko godina provedenih u modnoj industriji radeći za domaće brendove, modni dizajner Vlada Savić je na 33. Beogradskom Fashion week-u u okviru programa Modne Vinjete predstavio svoju pret -a- porter kolekciju za sezonu proleće / leto 2013 simboličnog naziva “V1”. ALTER je bio tu da “obuje njegove modele.