Aktuelno

 • Novi ALTER u TC Roda na Novom Beogradu 27.12.2012.

  Novi ALTER u TC Roda na Novom Beogradu

  Od srede 26. decembra počeo je sa radom naš novi maloprodajni objekat u „Rodi“ u Đorđa Stanojevića 35. Trudili smo se da u danima velikih kupovina i darovanja posetiocima ovog Centra ponudimo veliki izbor obuće i asesoara po zaista fenomenalnim cenama.

  Posetite nas na novoj lokaciji. Dobrodošli!

 • ALTER & prijatelji za mališane SOS Dečijeg sela u Kraljevu 24.12.2012.

  ALTER & prijatelji za mališane SOS Dečijeg sela u Kraljevu

  U subotu, 22.decembra nas Deda Mraz u igraonici „Džungla“ okupio je decu zaposlenih, saradnika i prijatelja na tradicionalnoj novogodišnjoj priredbi. Ovog puta imali smo privilegiju da ugostimo i mališane iz SOS Dečijeg Sela iz Kraljeva –njih preko pedeset, pa je ovo pretpraznično druženje za nas bilo po mnogo čemu posebno.

  Deca su uživala u igri i predstavi koju su Deda Mraz i njegove pomoćnice pripremili a da sve bude baš onako kakav je običaj podelili smo i puno paketića. Za mališane SOS Dečijeg sela u dogovoru sa njihovim vaspitačima pripremili smo tople čizme za koje verujemo da će im ove zime dobro doći za uživanja u snegu i odlaske do škole.

  Iako je ovakvo novogodišnje darivanje dugogodišnja praksa naše kompanije projekat pomoći deci iz Kraljeva za nas je veoma poseban jer je ovo prvi put da nismo bili „usamljeni“. Naime, dobar glas o onome što radimo došao je do naših sugrađana, pa smo tako veoma zahvalni igraonici „Džungla“ koja je velikodušno ponudila svoj prostor, piće i hranu za mališane, kao i preduzeću „Makrobella“ čije su torte i kolači bili takođe dar za ove mališane.

  Posebnu zahvalnost na podršci i humanosti dugujemo „Matović Turs“-u koji se pobrinuo da deca i vaspitači sigurno doputuju iz Kraljeva i nazad.

  Nadamo se da je ovo dobar znak da će ovakvi naši projekti u budućnosti imati široku podršku koja nam je preko potrebna kako bi što većem broju mališana mogli da ulepšamo život.

 • ALTER na novoj lokaciji u Šapcu 22.11.2012.

  Još jedan ALTER u Kragujevcu

  Našim dragim Kragujevčanima za godine vernosti i odanosti odužili smo se novim prodajnim objektom u strogom centru grada u ulici Kralja Petra I. Na svega nekoliko koraka od šetališta u ovom novom prodajnom prostoru, čekamo Vas u danima promotivne prodaje sa specijalnim iznenadjenjima za svakog kupca.

 • Otvoren novi maloprodajni objekat ALTER u centru Beograda 12.10.2012.

  Otvoren novi maloprodajni objekat ALTER u centru Beograda

  Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da je od četvrtka, 08.novembra sa radom startovao novi maloprodajni objekat u Beogradu na uglu ulica Sremska i knez Mihajilova.

  U ambijentu koji predstavlja pravo osveženje čeka Vas prepoznatljiv duh ALTER-a, široka ponuda na koju ste navikli i naše ljubazno osoblje.

  Dobrodošli!!!

 • Nova kolekcija In Lak’Ech – Autumn-Winter 2012/13 u prodaji 06.09.2012.

  Nova kolekcija In Lak’Ech – Autumn-Winter 2012/13 u prodaji

  Od 01. septembra u ponudi naših i partnerskih maloprodajnih objekata osvanula je nova kolekcija našeg brenda za sezonu Jesen-Zima 2012/13.

  Posetite Vama najbližu ALTER prodavnicu i uverite se da mi i ovaj put nudimo “alternativu više” za Vas.

 • Jelena Petković 05.08.2012.

  ALTER prijatelj emisije “BGD na moru”

  Dobar deo ovog leta podržavali smo naše poznato TV lice – novinarku i voditeljku Jelenu Petković u realizaciji njene autorske emisije „BGD na moru”.

  Pogledajte kako nas je svakodnevno izveštavala sa crnogorskog primorja.

 • 1-Jul - mesec lude kupovine u ALTER-u 03.08.2012.

  Jul - mesec lude kupovine u ALTER-u

  Tokom jula meseca održane su velike tradicionalne letnje RASPRODAJE obuće u Čačku (5.,6. i 7.) , Šapcu, Smederevu i Mladenovcu (19., 20. i 21.) i Arandjelovcu (26., 27. i 28.).

  Svakog vikenda ovog meseca putovali smo kroz Srbiju i trudili se da obradujemo naše verne kupce neverovatno niskim cenama i specijalnim ponudama.

  Tradiciji smo odani i verujemo da dobre stvari ne treba prekidati.

  Vidimo se i iduće godine na istim i nekim novim mestima!!!

 • ALTER na novoj lokaciji u Šapcu 30.5.2012.

  ALTER na novoj lokaciji u Šapcu

  Od utorka, 29.maja ALTER prodavnica preseljenja je iz Roda centra u Šapcu u Novu robnu kuću u Mačvanskoj ulici broj 1. Stara dobra ponuda osvežena novitetima maturskog i svečanog programa obuće i torbi u novom ambijentu dovoljan su razlog da nas posetite na novoj adresi. U toku promotivnog perioda koji traje 5 dana spremili smo i specijalne popuste za svakog kupca, pa požurite.

 • Novi ALTER DISKONT obuće u Čačku 25.5.2012.

  Novi ALTER DISKONT obuće u Čačku

  U utorak, 22. maja zvanično je počeo sa radom najveći ALTER diskont obuće u Srbiji na uglu Lučne zgrade. U ovom maloprodajnom objektu po zaista neverovatnim cenama možete doći do modela koji prethode aktuelnoj kolekciji zastupljenoj u redovnoj ponudi naših i partnerskih maloprodaja u ovom trenutku. Da bi ste se uverili u ekskluzivitet njegove ponude, predlažemo Vam da ga što pre posetite.

 • Promocija kolekcije IN LAK’ECH Autumn-Winter 2012/13. 2.-7.4.2012.

  Promocija kolekcije IN LAK’ECH
  Autumn-Winter 2012/13.

  U periodu od 2. do 7. aprila partnerima i saradnicima radno je predstavljena kolekcija simbolicno nazvana IN LAK’ECH , u prevodu sa staromajanskog, Ja sam tvoje drugo ja. Kao inspiracija za modele dolazeće sezone, poslužilo nam je bogato kulturno nasleđe potomaka starih Maja predstavljeno na detaljima tkanih uzoraka, autentičnim printovima i živim bojama. Kolekcija je naš svojevrsni omaž velikim slovima ispisanoj 2012. godini kalendara ovog drevnog naroda, kada po savremenim tumačima, ulaizimo u novu eru dematerijalizacije nama poznatog sveta.

 • Koncert Saše Kovačevića na dar sugradjanima na Dan zaljubljenih 15.02.2012.

  Koncert Saše Kovačevića na dar sugradjanima na Dan zaljubljenih

  Na dan održavanja njegovog solističkog koncerta 14. februara u Domu kulture u Čačku čiji je pokrovitelj bio ALTER, Saša Kovačević je proveo neko vreme u druženju, fotografisanju i deljenju autograma sa našim, mahom mladim sugrađankama, u maloprodajnom objektu ALTERa u Obilićevoj ulici. Oko kamere zabeležilo je neke od najinteresantnijih trenutaka koje delimo sa Vama.

 • Velika zimska rasprodaja 2012 20.2.2012.

  Velika zimska rasprodaja 2012

  Iako je planirano da u prostorijama bivšeg „Šipada“ održmo svoju prvu veliku zimsku rasprodaju tokom drugog vikenda u februaru, zbog izuzetnog interesovanja kupaca njeno trajanje produženo je do subote, 18. februara. Rekordna poseta koja je uprkos ogromnim snežnim padavinama, hladnoći i poledici zabeležena tih dana navela nas je da pored letnje na koju smo sugrađane već navikli, od ove godine u stalne događaje uvedemo i zimsku rasprodaju.