Aktuelno

 • Druženje sa Deda Mrazom u „Zemlji čuda“ i novogodišnji paketići 25.12.2011.

  Druženje sa Deda Mrazom u „Zemlji čuda“ i novogodišnji paketići

  Tradicionalno ALTER svake godine za decu zaposlenih organizuje mini priredbu povodom podele novogodišnjih paketića. Kako je roda na naš krov sletela mnogo puta u toku prethodne godine, odjednom naš salon nije bio dovoljno velik da primi sve mališane, njihove roditelje, bake i deke. Zbog toga smo se preselili u „Zemlju čuda“ gde smo uživali u druženju sa ne jednim, već dva Deda Mraza. Devojčice i dečaci su u toku predstave otkrivali ko je pokušao da ukrade poklone i aktivno učestvovali u dešavanjima u toku predstave. Dva divna sata ispunjena dečijim smehom i grajom ispunili su nam srca ovog nedeljnog predvecerja.

 • „SMS za Deda Mraza“ – ALTER učestvovao u akciji kićenja novogodišnjih jelki na Gradskom šetalištu 30.12.2011.

  „SMS za Deda Mraza“ – ALTER učestvovao u akciji kićenja novogodišnjih jelki na Gradskom šetalištu

  Odazivajući se na poziv čačanskog centra kulture Full Art ALTER je u sredu, 29.12. okitio svoju jelku na Gradskom šetalištu. Uprkos velikom minusu naši mališani uz „pomoć“ roditelja i drugih zaposlenih u kompaniji, ukrasili su jelku svojeručno izrađenim ukrasima sa kojih su se šepurile cipelice i nasmejana lica dece. Final touch svakako dao je i jedan pravi par zlatnim prahom posutih cipela koje su posebno oduševile sve prolaznike, ali i Deda Mraza lično. Odluku stručnog žirija o tome koja jelka odnosi pobedu (mada nam to i nije bilo više važno) sačekali smo u toplom salonu obližnjeg hotela Beograd uz čajeve i toplu čokoladu.

 • ALTER generalni pokrovitelj izbora za MISS Zapadne Srbije 27.12.2011.

  Vreme darovanja - Poseta „Sigurnoj kući“ u Čačku i Odeljenju za decu sa specijalnim potrebama „Zračak“ u Čajetini

  Novogodišnja praznična groznica uvek je dobar trenutak da sa dragima razmenjujemo poklone, pa smo se i mi zaputili u Čajetinu, u OŠ „Dimitrije Tucović“, na poziv naših kolega sa Zlatibora, gde vec 3 godine funkcioniše i posebno odeljenje za decu sa specijalnim potrebama „Zračak“. U ovom dnevnom boravku posvećeno stručno osoblje pomaže da oko dvadesetpetoro dece iz uglavnom najudaljenijih sela ove opštine razvije veštine neophodne za samostalno funkcionisanje.
  Za svu decu ALTER je obezbedio toplu zimsku obuću koja će im, nadamo se, olakšati svakodnevna putovanja do škole, a mališani su nam upriličili dva sata programa koji su sami izveli. Nakon puno igre, pesme i recitacija rastali smo se uz obostrana obećanja da ćemo održavati naše prijateljstvo i uvek biti tu jedni za druge.

  Takođe, praznici su bili povod i da u društvu gdje Milanke Babić predstavnika Centra za socijalni rad u Čačku, obiđemo i nedavno po prvi put naseljenu Sigurnu kuću za žrtve porodičnog nasilja u našem gradu. Za sada malobrojne stanovnike ovog utočišta obradovali smo našom obućom i novogodišnjim slatkim paketićima.
 • ALTER na reviji MAGIC NIGHT u Citroen centru 15.12.2011.

  ALTER na reviji MAGIC NIGHT u Citroen centru

  „Neka magija počne“ bio je slogan ovogodišnje revije novogodisnjih outfit-a održane u Citroenovom salonu u Beogradu. Mnogi afirmisani domaci kreatori podelili su sa postiocima svoju viziju idealnog stylinga u najluđoj noći, a sigurno je da nijedan takav ne može biti zapažen bež ALTER štiklica.

 • ALTER na International Franchise Expo, Belgrade 8.11.2011.

  ALTER na International Franchise Expo, Belgrade

  U organizaciji Centra za Fransizing PKS-a i SURF-a, a uz podršku Trgovinskog odeljenja ambasade SAD u Beogradu, u BelExpo Centru 04. i 05. 11. 2011. godine održan je drugi po redu Međunarodni sajam franšizinga. ALTER se odazvao pozivu Komore, pa smo ta dva dana imali priliku da razmenjujemo iskustva sa najvećim stručnjacima iz ove oblasti iz Evrope i SAD–Italom Busolijem (Assofrancshising, Italia), Sotirisom Janakakisom (Grčka franšizna asocijacija), Mr.sc. Ljiljanom Kukec (Asocijacija za franšizu Hrvatske) i dr.

 • Promocija kolekcije ALTER HERITAGE Spring-Summer 2012 15.10.2011.

  Promocija kolekcije ALTER HERITAGE Spring-Summer 2012

  U petak, 14. oktobra 2011. sa početkom u 17h partnerima i uglednim zvanicama iz poslovnog života grada premijerno je u galeriji Narodnog muzeja u Čačku prikazana kolekcija modela kolekcije za sezonu Proleće-leto 2012. nazvana HERITAGE. Kulturna baština našeg naroda i bogato nasleđe koje se kroz srpske porodice vekovima prenosi sa kolena na koleno oduvek su bili predmet našeg divljenja. Ručni radovi kojim je srpska žena stvarala svoj miraz pred udaju, pravila darove za brata vojnika i kratila vreme u dugim zimskim noćima na selu beskrajno su nas inspirisali u pripremi ove kolekcije. Kombinovani sa prirodnim materijalima heklani motivi, vez i poentlas ukradeni od zaborava ponovo oživljavaju na ALTER modelima za dolazeću sezonu.