Aktuelno

 • ALTER generalni pokrovitelj izbora za MISS Zapadne Srbije 13.09.2011.

  ALTER generalni pokrovitelj izbora za MISS Zapadne Srbije

  U letnjoj bašti KUD „Kosta Abrašević“ u organizaciji Udruženja „Čačak-Moj grad“ u subotu, 10.septembra održan je izbor za Miss Zapadne Srbije. Kao preduzeće koje je uvek i sa ponosom isticalo Čačak kao grad u kome je začeto i u kome osamnaest godina živi i radi, sa velikim zadovoljstvom smo podržali inicijativu grupe mladih ljudi okupljenih oko ideje da zajedništvom ostvaruju svoje male i velike ciljeve i pomogli im u realizaciji ovog zahtevnog projekta.
  Najteži zadatak te večeri ispostavilo se bio je ocenjivanje lepotica, ali nadamo se da smo bili pravični i dobro se pokazali u ovoj zahtevnoj ulozi.

 • Velika tradicionalna letnja rasprodaja 2011 12.07.2011.

  Velika tradicionalna letnja rasprodaja 2011

  Da dobre navike ne treba menjati dokazano je mnogo puta, pa smo zbog toga mi, najviše na insistiranje naših sugrađana, veliku letnju rasprodaju učinili tradicionalnom. Ove godine rezervisan je bio drugi vikend u julu a dvorište naše poslovne zgrade koje nam svake godine posluži za postavljanje štandova, u jednom trenutku nije moglo da primi sve naše verne kupce iz Čačka i okoline ali i putnike namernike koji su privučeni gužvom i šarenilom odlučivali da baš ovde zastanu i na trenutak prekinu svoje putovanje.
  Za ova četiri dana ugostili smo više od 4.500 posetilaca koji su uglavnom i nešto pazarili, obzirom da ste po ceni od samo300 din, mogli sebi ili nekom dragom da pazarite par obuće.
  Vidimo se idućeg leta na istom mestu!

 • Otvoren novi maloprodajni objekat u Beogradu 01.07.2011.

  Otvoren novi maloprodajni objekat u Beogradu

  Beograđane, ali i one koji su navikli da svoje šopinge obavljaju u ovom gradu, obradovali smo još jednom prodavnicom, ovoga puta u samom centru.Od danas, na adresi Terazije br. 40 na preko 300 m²nalazi se novootvoreni maloprodajni objekat ALTER – novo nezaobilazno mesto vaše kupovine.

 • ALTER na prvoj dečijoj modnoj reviji na gradskom Trgu u Čačku 28.06.2011.

  ALTER na prvoj dečijoj modnoj reviji na gradskom Trgu u Čačku

  Ko se u nedelju 26.juna zatekao u centru Čačka imao je prilike da vidi nesvakidašnji prizor: preko 100 mališana čekalo je svojih 5 minuta slave na crvenom cat walk-u ispred gradskog Doma kulture, dok su ih roditelji, bake, deke, tetke i njihovi prijatelji bodrili iz publike.

  Ova manifestacija u organizaciji UM Fashion iz Čačka je prva ovakve vrste u našem gradu a sudeći po odzivu, uvereni smo da će postati tradicija. Nama je bilo zadovoljstvo da za ove male manekene te večeri obezbedimo obuću koja im je pomogla da svoj styling dovedu do perfekcije.

 • Promocija kolekcije ALTER TILAK Autumn-Winter 2011/12 23.04.2011.

  Promocija kolekcije ALTER TILAK Autumn-Winter 2011/12

  U petak, 15.aprila premijerno je predstavljena kolekcija za sezonu jesen-zima našeg brenda. Modeli su inspirisani Indijom, radjeni od najkvalitetnijih materijala – kože i prirdnog krzna. Kolekciju su imali prilike da vide naši partneri, a krajnji potrošači će u ovim modelima moći da uživaju već od prvih dana septembra.

 • ALTER na 18. Herbafast Fashion Selection-u 15.04.2011.

  ALTER na 18. Herbafast Fashion Selection-u

  Svoj nastup na ovogodišnjem Fashion Selection-u imao je i čačanski P....S....Fashion koji je fantastičnim modnim performansom u kome su njihove modele nosile istaknute umetnice predvođene nenadmašnom Danicom Maksimović, predstavio novu kolekciju za proleće-leto 2011.

   

  Footwear by ALTER, naravno!