Aktuelno

 • „Najbolji u 2010“ i ALTER veterani 08.03.2011.

  „Najbolji u 2010“ i ALTER veterani

  Nema bolje prilike da se neposredno pred Dan žena okupe zaposleni, većinom dame, i da se u toploj ali svečanoj atmosferi, a po već ustaljenoj praksi nagrade oni koji koji su u prethodnoj godini dali najveći doprinos u radu. Laskavu titulu „Najbolji tim u 2010“ su zaslužno ponele zaposlene u ALTER maloprodajnom objektu u Požegi, a „Najbolji tim-lider u 2010“ je gđa Violeta Stojković, menadžer maloprodajnog objekta u Smederevu.
  Imali smo i posebnu čast da ovom prilikom obeležimo kraj jedne velike karijere prodavca započete pre više od 30 godina, a okončane posle deset godina rada baš kod nas, u ALTERu. Gospođe Radulke Glišović, koju generacije Čačana pamte po širokom osmehu, mi ćemo se sećati po velikoj energiji i znanju koje je nesebično na raspolaganje stavljala svima onima koji su sa njom radili i od nje učili. Poželeli smo joj mirne i radošću ispunjene penzionerske dane i od nje se, kao saradnika, prigodnim pokonom oprostili.

 • ALTER na humanitarnoj reviji u Belom Dvoru 18.02.2011.

  ALTER na humanitarnoj reviji u Belom Dvoru

  Tradicionalno Humanitarni fond Nj. K.V. Princeze Katarine već sedmu godinu za redom na Dan zaljubljenih priredjuje modne revije u zdanju Belog Dvora. Ove godine svoje modele predstavili su čuveni francuski kreator Christophe le Bo, zlatara Tomašević i naši sugrađani P....S... fashion čiji smo nastup upotpunili našom obućom.
  Uspomene na ovo veče još su nam draže kada u vidu imamo činjenicu da je sav prihod prilupljen na ovoj manifestaciji otišao u fond za nabavku vozila za lica sa invaliditetom u zemljotresom opustošenom Kraljevu.

 • ALTER na turniru u Sarajevu sa pionirima “Orlovca” 17.01.2011.

  ALTER na turniru u Sarajevu sa pionirima “Orlovca”

  U periodu od 13. do 16. januara na Ilidži u organizaciji Fudbalsog kluba “Šampion” iz Sarajeva održan je internacionalni fudbalski turnir na kome su se susrele mlade selekcije klubova iz Slovenije, Hrvatske, Federacije BiH, Crne Gore, Italije, Libana i Srbije. Naše boje branili su dečaci mrčajevačkog “Orlovca”, a naš zadatak je bio da se pobrinemo da, kao i na mnogobrojnim putovanjima pre ovog, ovim momcima ništa ne nedostaje.

 • „Najbolji u 2010“ i ALTER veterani 05.01.2011.

  Paketići za učenike škole za decu sa specijalnim potrebama “1. Novembar” u Čačku

  U prazničnoj atmosferi 29. decembra u igraonici Modo-Džungla priredili smo dvočasovno druženje sa mališanima ove škole: pevali smo, recitovali i naravno podelili brdo paketića, a za uzvrat dobili pregršt poljubaca i osmeha da nam greju srca i nateraju nas da razmislimo o stvarima koje su zaista važne u životu.

 • Promocija kolekcije ALTER LACE Spring Summer 2011 25.10.2010.

  Promocija kolekcije ALTER LACE Spring Summer 2011

  U ponedeljak, 25.10.2010. kompanija ALTER prezentovala je najnoviju kolekciju modela za sezonu proleće leto 2011 u svečanoj sali motela „Livade” u Čačku na kojoj je ugostila preko osamdeset najbližih saradnika i poslovnih partnera.
  Bogat program koji je započeo šampanjcem dobrodošlice u 19h završio se u ranim jutarnjim časovima narednog dana.
  Inspirisani čipkama, Venecijom i zvucima tanga plesali smo, takmičili se i podelili nekoliko vrednih nagrada.
  Na fotografijama koje možete videti prenosimo Vam samo delić uzavrele atmosfere te čaobne večeri.

 • ALTER na 15. Medjunarodnom Maratonu u Ljubljani, Slovenija 24.10.2010.

  ALTER na 15. Medjunarodnom Maratonu u Ljubljani, Slovenija

  Iskreno podržavajući ideje o zdravom životu koje za koje se zalaže ekipa ljudi koja stoji iza organizacije Aktivan život i trcanje.rs (link do web prezentacije) ALTER se priključio sponzorskom timu 30 uspešnih maratonaca i polumaratonaca iz Srbije obezbedivši deo opreme za njih-majice.
  Radovali smo se ishodu trka u kojima su naši trkači postigli zavidne rezultate, a još više nas srećnim čine osmesi i zadovoljstvo na njihovim licima koje ovom prilikom delimo sa Vama.