Franšize

Želite li da budete deo sistema koji neprekidno raste i usavršava se?

Mi smo, predvođeni timom mladih ljudi sa vizijom za nepunih osamnaest godina razvili sopstveni brend, lanac od 25 maloprodajnih objekata, sopstvenih i franšiza, ali i mrežu od preko 250 partnera sa sa vise od 400 maloprodaja na teritoriji Srbije , Crne Gore , Federacije BIH.

Želimo da u narednom periodu učvrstimo i osiguramo svoje pozicije šireći se na okolna tržišta u saradnji sa lokalnim partnerima koji su spremni da u ovakvom vidu poslovanja prepoznaju pažljivo testiran koncept, zasnovan na know-how koji garantuje da će greške uobičajene za pokretanje novih poslova biti izbegnute.

Nudimo Vam sigurnu formulu rasta i razvoja koja se ogleda u sledećim prednostima:

1 dobavljač = sigurna isporuka
široka ponuda = veliki asortiman
odnos cene i kvaliteta = konkurentni proizvodi
ALTER marketing = Vaš marketing

Franšizerima konstantno je na raspolaganju naš tim stručnjaka. Pomoćićemo Vam da pokrenete rad ALTER maloprodaje, planirate, oformite asortiman i obučite tim. Konsultantske usluge i puna administrativna podrška, takođe su sastavni deo našeg franšizing paketa.

Ukoliko se identifikujete sa ALTER sistemom, posedujete početni kapital ili dobar bonitet, visoko ste motivisani i vođeni pozitivnim stavom u poslovanju i životu, kontaktirajte nas. Biće nam zadovoljstvo da Vas u potpunosti upoznamo sa našim franšizing programom i odgovorimo na sva Vaša pitanja.