You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

ALTER COMPANY ČAČAK

Poslovna zgrada Alter

Kompanija ALTER iz Čačka bavi se proizvodnjom, distribucijom i prodajom obuće. Postoji već dvadeset godina i nastavak je porodične tradicije započete još davne 1969. godine. Naša kompanija vođena misijom da brend ALTER postane brend svetskih razmera postavlja sebi sve ambicioznije strateške ciljeve koje iz godine u godinu, bez obzira na izazove sa kojima se svakodnevno suočavamo, uspešno ispunjava.

Danas se naša obuća proizvodi u raznim delovima sveta - 17 fabrika u Kini, 5 fabrika u Srbiji 2 u Indiji, 1 u Italiji i 1 u Turskoj. ALTER je u toku dvadesetogodišnjeg poslovanja razgranao svoju distributivnu mrežu sa preko 150 partnera i njhovih 400 maloprodajnih objekata širom Srbije, Crne Gore, Federacije BiH i Hrvatske, ali i Nemačke i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza u kojima se može kupiti obuća ALTER. Trudimo se da za svoje partnere obezbedimo najbolje moguće uslove i maksimalnu zaštitu na tržištu, a za uzvrat od njih dobijamo lojalnost i poverenje. Unapređenje saradnje sa partnerima i uspostavljanje čvrstih veza u mreži jedan je od imperativa našeg poslovanja. Oni su uključeni u sve akcije koje ALTER planira i realizuje, jer samo na taj način možemo ostvariti maksimalne rezultate.

Iako svakodnevno dobijamo ponude za saradnju i od drugih zemalja iz okruženja nama se ne žuri, jer nam je cilj da svako istupanje na nova tržišta dobro osmislimo i pripremimo, pa tek onda krenemo u njihovu realizaciju.

Pored velike mreže partnera koji u svojim objektima prodaju ALTER obuću, naša kompanija ima i sopstvenu maloprodajnu mrežu prodajnih objekata prepoznatljivog enterijera sa već tradicionalno ljubaznim i stručnim prodajnim timovima.

Profesionalnim pristupom i višegodišnjim prisustvom na tržištu, konstantno unapređujući poslovanje uspeli smo da našim krajnjim potrošačima ponudimo visokokvalitetnu obuću – modernu, a istovremeno otmenu i jednostavnu. Proizvodni asortiman ALTER-ove aktuelne kolekcije obuhvata preko 750 najrazličitijih modela ženske, muške obuće, kao i ženskih torbi i tašni. Najveći deo ove kolekcije nastao je u kineskim fabrikama, ali prema nacrtima koje je kreirao stručni tim naših dizajnera i od materijala i sirovina koje je obezbedio ALTER. U izradi svakog pojedinačnog modela ispoštovani su najviši standardi i propisi u ovoj delatnosti. Odlučili smo se, da poput velikih svetskih brendova, trenutno veći deo svoje proizvodnje izmestimo u naše kineske pogone kako bismo mogli našim kupcima učiniti dostupnim proizvode vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.

Iako bi kompanija ALTER imala mnogo izvesniji put ka uspehu započinjući svoje poslovanje na inostranom tržištu, ili bar iz sopstvenog ofisa koji poseduje u Kini, naša centrala nalazi se u Čačku, jer na taj način dajemo svoj doprinos razvoju i unapređenju privrede naše zemlje, a pre svega našeg grada.

Da je naš pristup poslovanju ispravan potvrdila nam je i Katedra za istraživanje rada kompanija zemalja u tranziciji Univerziteta u Dalasu (Texas, USA) ističući upravo našu kompaniju kao svetao primer uspešnog poslovanja u uslovima velikih tržišnih nestabilnosti. Zbog toga su generalni direktor našeg preduzeća gdin Slavko Aleksić i njegov zamenik gđa Jasminka Aleksić, bili gosti ovog univerziteta i održali seriju predavanja na ovu TEMU.